Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΚΛΕΨΕ ΣΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ


Δύο χαρισματικοί καλλιτέχνες, ο Γιώργος Γυπαράκης και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η διευθύντρια μιας εμβληματικής γκαλερί, Δάφνη Ζουμπουλάκη και η δημιουργός του start up www.xorafaki.gr, Γιούλη Δοξανάκη, μοιράστηκαν τη Δευτέρα το βράδυ στο Ρομάντσο σκέψεις και εμπειρίες περί δημιουργικότητας, έμπνευσης, προτύπων... Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Φώτης Βαλλάτος (popaganda.gr).


Αφορμή ήταν η παρουσίαση του bestseller βιβλίου του Austin Kleon "Κλέψε σαν Καλλιτέχνης", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books.

 Φώτης Βαλλάτος – Γιούλη Δοξανάκη
Στο κατάμεστο Ρομάντσο βρέθηκαν η πρόεδρος της Τεχνόπολις και ιδιοκτήτρια της γκαλερί a.antonopoulou Αγγελική Αντωνοπούλου, ο ιδιοκτήτης του MAD Ανδρέας Κουρής, η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων της Aegean Airlines Ρούλα Σαλούτση, οι σχεδιαστές μόδας Levinia Konyalian και Δούκας Χατζηδούκας, η Δωροθέα Μερκούρη, ο πρόεδρος του ΣΑΣΜ Ντίνος Μαχαίρας, η Μαρίνα Κοκκοτού, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, αρχιτέκτονες και πλήθος δημιουργικών ανθρώπων.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – Δάφνη Ζουμπουλάκη
Μετά την παρουσίαση, οι Λατέρνατιβ ανέλαβαν να ντύσουν μουσικά τη βραδιά ενώ ο κόσμος με αρκετή τροφή για σκέψη συζητούσε για όσα ακούστηκαν. Μέχρι και καινούργια πρότζεκτ άρχισαν να εξετάζονται!

Γιώργος Γυπαράκης


Γεγονός: Παρουσίαση βιβλίου "Κλέψε σαν Καλλιτέχνης"
Τόπος: Ρομάντσο
Ημερομηνία: Δευτέρα 2/12/2013
Διοργανωτής: Key Books

Ανδρέας Κουρής – Μαρίνα Κοκκοτού

Ελένη Τώρου – Λένια Σαλούτση – Ρούλα Σαλούτση – Δούκας Χατζηδούκας

Δούκας Χατζηδούκας – Levinia Konyalian

Σοφία Σιδέρη – Μαρίνα Κοκκοτού – Δάφνη Ζουμπουλάκη

Ελένη Τώρου – Levinia Konyalian – Σοφία Σιδέρη

Κατερίνα Χριστοπούλου – Βασίλης Βαρδάκας – Μαρία Κολλιάτσα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...