Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Το Collagen Pro- Active χορηγός στη 14η Athens Xclusive Designers Week 2013!

Konstantinos Mitrovgenis, Γιώργος Τσουκαλαδάκης

Γιώργος Τσουκαλαδάκης, Αντωνία Καλλιμούκου
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Xclusive Designers Week (18-21 Οκτωβρίου 2013, Αθήνα), της οποίας χορηγός ήταν για ακόμη μία φορά, η εταιρία Collagen Power με το αυθεντικό υγρό πόσιμο κολλαγόνο, Collagen Pro- Active.

Το Collagen Pro- Active πιστό πάντα στις αξίες του, στηρίζει κάθε χρόνο δράσεις κι εκδηλώσεις που σχετίζονται με τη μόδα, τον πολιτισμό, την ομορφιά και την υγεία. Η Athens Xclusive Designers Week είναι μια εκδήλωση ταυτισμένη με το χώρο της ομορφιάς, έναν χώρο όπου το Collagen Pro- Active πρωταγωνιστεί από τη στιγμή της εμφάνισής του. Πολλοί φίλοι μας επώνυμοι και μη, ερχόμενοι στο περίπτερό μας δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τα οφέλη του και πιστοί καταναλωτές του.

Το Collagen Pro- Active, είναι το κορυφαίο συμπλήρωμα διατροφής, αποτελώντας το πιο καινοτόμο προϊόν στην επιστήμη του κολλαγόνου. Περιέχει επίσης πυρίτιο, μαγνήσιο και τις βιταμίνες Β1, Β2, Β5, Β6. Χαρίζει νεανικό δέρμα, λαμπερά μαλλιά και υγιή νύχια. Είναι απαραίτητο συστατικό για τη συντήρηση των αρθρώσεων, των οστών και των μυών. Απαραίτητο για άντρες και γυναίκες.


Ενημερωθείτε για το Collagen Pro- Active από το νέο site www.collagenpower.gr και τη σελίδα στο Facebook με πάνω από 41.000 φίλους! https://www.facebook.com/DrinkCollagen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...