Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Με γεύσεις και ρυθμούς Cellier ξεκίνησε η φετινή σεζόν της οινικής Αθήνας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο Cellier Wine Fair, που πραγματο-ποιήθηκε από 30 Σεπτεμβρίου μέχρι 5 Οκτωβρίου στα καταστήματα Cellier και κορυφώθηκε με μία μεγάλη οινική γιορτή, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Intercontinental.

Πάνω από 1.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν αλλά και να απολαύσουν τις υπηρεσίες Cellier˙ να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις και γευσιγνωσίες και να δοκιμάσουν προϊόντα από 30 κορυφαίους παραγωγούς κρασιού και ποτού.

Οι αίθουσες APHRODITE του ξενοδοχείου Intercontinental γέμισαν από την ώρα που άνοιξαν οι πόρτες του φετινού Cellier Wine Fair. Πληθώρα νέων, με πάθος και εντυπωσιακές γνώσεις για το ποιοτικό κρασί,  ήρθαν να γνωρίσουν τον κόσμο του Cellier και να μπουν σε αυτόν.

Για μία ολόκληρη εβδομάδα, η οινική Αθήνα κινήθηκε στους ρυθμούς των Cellier, συγκεντρώνοντας νέους, αλλά έμπειρους οινόφιλους, χάρη στις εξαιρετικές προτάσεις, προσφορές και εκδηλώσεις που μόνο τα Cellier προσφέρουν.

Παράλληλα, στο  πλαίσιο του Cellier Wine Fair παρουσιάστηκαν 25 έργα από φελλό που δημιουργήθηκαν από καλλιτέχνες σε συνεργασία με τις art galleries Astrolavos, στο πλαίσιο της δέσμευσης που ανέλαβαν τα Cellier στην Ώρα της Γης 2013. Τα έργα εκτέθηκαν στην είσοδο της εκδήλωσης στο Intercontinental και απέσπασαν τα θετικότερα σχόλια.

Πιο συγκεκριμένα στο φετινό Cellier Wine Fair συμμετείχαν οι: ANTINORI, BOUCHARD PERE & FILS, BARON PHILLIPE DE ROTHSCHILD, BOISSET GROUP, MIGUEL TORRES, ZONIN, BOLLINGER, CHAMPAGNE DEUTZ, PETALE DE ROSE, ΚΤΗΜΑ ΑΪΒΑΛΗ, ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ, ΚΤΗΜΑ ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ, ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΚΤΗΜΑ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΤΗΜΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΣΙΓΑΛΑΣ, ΚΤΗΜΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ, ΚΤΗΜΑ ΜΟΝΤΟΦΩΛΙ, ΚΤΗΜΑ ΛΥΡΑΡΑΚΗΣ, ΣΕΜΕΛΗ, ΚΤΗΜΑ ΤΣΕΛΕΠΟΥ. Μαζί τους τα ξεχωριστά  ROOTS (Μαστίχα, Τεντούρα, Ρακόμελο, Herbs), τα εκλεκτά Cardhu της DIAGEO και HENDRICK’s της ΑΜΒΥΞ, η μπύρα DELPHI, καθώς και delicatessen γεύσεις από τη σοκολάτα VALHRONA, το τσάι KUSHMI, την GREEK FOODS OBSSESION και τα  ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΟΥΦΑΣ, και αξεσουάρ ποτού από την ΕΥΤΥΧΙΑΔΗΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ που γέμισαν τις αίθουσες APHRODITE I & II του Intercontinental.

Το Cellier Wine Fair, είναι μία ετήσια παράδοση για τα Cellier, αποδεικνύοντας τη διαχρονική παρουσία της πιο ενημερωμένης ελληνικής κάβας αλλά και τη δέσμευση για την παροχή κορυφαίων ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Χορηγός στη φετινή διοργάνωση ήταν η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...