Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

Παρέλαση επωνύμων στο ACRO Club με τον ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΜΠΑΝΗ


Μοναδικές στιγμές και άλλο ένα εντυπωσιακό Παρασκευό-Σάββατο επικράτησαν στο Acro Club με τον Γιώργο Σαμπάνη. Το μαγαζί ήταν ασφυκτικά γεμάτο, επικρατούσε το αδιαχώρητο και τις 2 μέρες με τον κόσμο να χορεύει και να διασκεδάζει. Πολλοί θαυμαστές αλλά και αγαπημένοι του φίλοι & συνάδελφοι κατέκλυσαν για άλλη μια φορά το Acro Club και αποθέωσαν το Γιώργο Σαμπάνη με πολλά λουλούδια και χειροκροτήματα.


Η καλή του φίλη Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο Acro Club μαζί με τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαίδη, που ξεσήκωσε το κοινό όταν τραγούδησε αγαπημένες επιτυχίες. Το κέφι της βραδιάς όπως ήταν αναμενόμενο κορυφώθηκε στα ύψη με τον κόσμο να τραγουδάει και να χορεύει μέχρι το πρωί. Το Acro Club και το Γιώργο Σαμπάνη επισκέφτηκαν επίσης ο Γιώργος Σατσίδης, η Χριστίνα Σάλτη, ο Πάνος Καλίδης, η Τόνια Σωτηροπούλου και πολλοί άλλοι.
 


Με ένα άκρως χορευτικό πρόγραμμα, με δυνατό παλμό, κέφι και ενέργεια, με δυνατή μουσική από τον dj, τον Γιώργο Σαμπάνη να δίνει τον καλύτερό του εαυτό on stage με αγαπημένα τραγούδια αλλά και οι ενδιαφέρουσες διασκευές γνωστών τραγουδιών, χάρισαν στο κοινό μαγικές μουσικές στιγμές και ατέλειωτο χορό σε ένα διαφορετικό, ανατρεπτικό και νεανικό πρόγραμμα φέρνοντας τα πάνω κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση ανεβάζοντας τη διάθεση του κοινού στα ύψη!!


Σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο στο γνώριμο στέκι της Ιεράς Οδού, φέτος έχει στηθεί ένα “διαφορετικό” party και ένα είναι σίγουρο, ότι η αμεσότητα του Γιώργου Σαμπάνη on stage σε συνδυασμό με τις μουσικές επιλογές των επιλεγμένων dj's, το ACRO Club έγινε ήδη το αγαπημένο live στέκι διασκέδασης στο Γκάζι!


ACRO Club
κάθε Παρσκευή & Σάββατο
Ιερά Οδός 13
Τηλ: 213 0185030
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...