Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013

Η Samsung χορηγός της παράστασης «Ένα ταξίδι στη Λιλιπούπολη»

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί  στις 14 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο


Η Samsung Electronics Hellas, αρωγός στον τομέα της εκπαίδευσης και του πολιτισμού, ανακοίνωσε τη χορηγία της στην παράσταση «Ένα ταξίδι στη Λιλιπούπολη». Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου που διοργανώθηκε   στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η παράσταση «Ένα ταξίδι στη Λιλιπούπολη» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, με «οδηγό» στο ταξίδι την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και συνοδοιπόρους πλήθος αξιόλογων καλλιτεχνών. Τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών των Αρσακείων Σχολείων.

Όπως δήλωσε ο κύριος Μιχάλης Μόσχος (στη ΦΩΤΟ με την Αλκ. Πρωτοψάλτη), Marketing Director της Samsung Electronics Hellas, κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης «Για εμάς στη Samsung, η αναβίωση της Λιλιπούπολης έχει διττό χαρακτήρα. Αποτελεί την ευκαιρία να ταξιδέψουμε σε ένα ελληνικό παραμύθι που δημιουργήθηκε πριν από 37 χρόνια με πρωτοτυπία, χιούμορ αλλά πάνω από όλα με σεβασμό στο παιδί.

Παράλληλα, όμως, αυτό το «ταξίδι» έχει ένα σημαντικό σκοπό: Την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών των Αρσακείων Σχολείων, ανοίγοντας τις πύλες της εκπαίδευσης σε μαθητές που υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχαν αυτή τη δυνατότητα.»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...