Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

Βάφτισε ο Μάκης Δελαπόρτας την Ανιψιά του !

Μάκης Δελαπόρτας, Μαίρη Χρονοπούλου &  Θωμάς Χουντάκος

Η βάφτιση έγινε στη Τήνο, αλλά το πάρτι και η δεξίωση για τα πρώτα γενέθλια της μικρής Πολυτίμης – Μαρίας, πραγματοποιήθηκαν ένα ζεστό βράδυ του Ιουνίου στο κτήμα «Μελεαγρίς» του Τάκη Κόλλια, στα Σπάτα. 

 Μάρθα Καραγιάννη , Μάκης Δελαπόρτας & Σπύρος Θεοδόσης
οι γονείς με το νονό
Νονός ο Μάκης Δελαπόρτας και γονείς η Άννα Παπούλωφ και ο Πάνος Γούναρης. Ο Μάκης Δελαπόρτας δήλωσε, πως είναι πολύ ευτυχισμένος που το καινούριο μέλος της οικογενείας του (ανιψιά), είναι κορίτσι και παίρνει το όνομα της αδελφής του.

Σπύρος Μπιμπίλας, Μάκης Δελαπόρτας & Λιζέττα Νικολάου
«Αυτό το παιδί είπε πως το περιμέναμε πολλά χρόνια αφού η ανιψιά μου αντιμετώπιζε προβλήματα με τις προηγούμενες εγκυμοσύνες της και δυσκολευόταν να αποκτήσει παιδί. Τελικά δεν υπάρχει μεγαλύτερη δημιουργία στη ζωή από την γέννηση ενός παιδιού. Ως νονός,  αισθάνομαι πως απέκτησα κι εγώ τη δική μου κόρη».
Ο Μάκης Δελαπόρτας με την Λένα Αλκαίου και την κόρη της

Στο πάρτι για τα γενέθλια της μικρής Πολυτίμης – Μαρίας, έδωσαν το παρόν ,  πολλοί αγαπημένοι φίλοι του νονού, όπως : Μαίρη Χρονοπούλου, Μάρθα Καραγιάννη, Ελένη Δήμου, Παναγιώτης Πετράκης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Λένα Αλκαίου, Μαρία Ιωαννίδου, Σπύρος Μπιμπίλας, Σπύρος Θεοδόσης, Λιζέττα Νικολάου, Γιώργος Κριμιζάκης, Θωμάς Χουντάκος, Στέλιος Παπαδόπουλος, Άκης Γκολφίδης, Ντόρα Δούμα, Δημήτρης Λαμπριανός, Νίκος Ζερβές, και άλλοι.
Η μικρή Πολυτίμη - Μαρία

Ελένη Δήμου , Μάκης Δελαπόρτας & Ματθίλδη Μαγγίρα

Η μικρή με το νονό της & την Ελένη Δήμου

Λιζέττα Νικολάου , Σπύρος Θεοδόσης , Ελένη Δημου μαζί με την μικρή Πολυτίμη & τον νονό της

οικογενειακή φωτογραφία 
ο Στέλιος Πετράκης με την Πολυτίμη & τον Μάκη Δελαπόρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...