Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ FMVOICE.GR

Με μία μεγάλη εκδήλωση, παρουσία εκατοντάδων παραγόντων της επιχειρηματικής ζωής, συνεργατών και φίλων, γιορτάσαμε τα 5 χρόνια λειτουργίας της ιστοσελίδας και του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού www.fmvoice.gr και παρουσιάσαμε τους νέους φιλόδοξους στόχους μας.
Αυτή την πενταετία, η ιστοσελίδα μας έφερε στη χώρα μας την καινοτομία της άμεσης ενημέρωσης, με τη live μετάδοση εκπομπών για τις εξελίξεις στην Οικονομία, την πολιτική, το Χρηματιστήριο και τις Επιχειρήσεις.
Από την πρώτη στιγμή, αξιοποιήσαμε το βασικό «όπλο» της δημοσιογραφίας, το ρεπορτάζ για να αναδείξουμε την άλλη πλευρά των γεγονότων, με άποψη και σχόλιο.
Οι επιτυχίες μας είναι αμέτρητες: Εμείς πρώτοι (κι έως εσχάτως οι μόνοι) υποστηρίξαμε πως το Μνημόνιο θα αποτύχει και θα οδηγήσει την Οικονομία σε βαθύτερη ύφεση. Εμείς πρώτοι είπαμε πως αυτή η πολιτική θα οδηγήσει τις Επιχειρήσεις σε ένα ζοφερό περιβάλλον. Εμείς πρώτοι αποκαλύψαμε κινήσεις παρασκηνίου, σε όλο το φάσμα της οικονομικής ζωής, που επηρεάζουν την καθημερινότητα του πολίτη και τη λειτουργία της αγοράς.
Γιατί όλα αυτά; Διότι, είμαστε ανεξάρτητο Μέσο Ενημέρωσης, είμαστε οι μόνοι στο χώρο της οικονομικής ενημέρωσης που δεν έχουμε διασυνδέσεις με συμφέροντα, δεν έχουμε δεσμεύσεις.
Η καινοτομία και το επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ που προσφέρει η www.fmvoice.gr επιβραβεύονται από τους χρήστες του διαδικτύου, όπως μαρτυρούν τα στοιχεία για την ακροαματικότητα και την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας.
Τον 2006 ξεκινήσαμε με 910 ακροατές και προοδευτικά φτάσαμε στους 60.000 ακροατές. Οι «επισκέψεις» αυξήθηκαν από τις 30.000 της πρώτης περιόδου στις 250.000 τον τελευταίο μήνα.

Η μεγάλη αποδοχή της προσπάθειάς μας οδήγησε σε δύο διαδοχικές επενδύσεις για αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών της www.fmvoice.gr. Και οι δύο επενδύσεις έγιναν αποκλειστικά με ίδια κεφάλαια, με στόχο την καλύτερη δυνατή παροχή ενημέρωσης και υπηρεσιών, προς όσους μας εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους.
Τον ίδιο στόχο υπηρετεί και η ανανέωση του ραδιοφωνικού προγράμματος, η μετάδοση του οποίου ξεκινά τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012.
Παραμένουμε στην ίδια γραμμή πορείας και με αφορμή τα 5 χρόνια λειτουργίας δίνουμε τη μία και μοναδική υπόσχεση:
Να συνεχίσουμε με την ίδια μαχητικότητα και το ίδιο πάθος να προσφέρουμε στην ενημέρωση, ιδιαίτερα την παρούσα περίοδο, κατά την οποία μόνο ο ενημερωμένος πολίτης μπορεί να αντιμετωπίσει τις αντίξοες συνθήκες, με ξεκάθαρες απόψεις και ξεκάθαρους στόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...