Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

Μέμος Μπεγνής και Δημήτρης Βλάχος ξεφάντωσαν στο VOX

Βραδιές γεμάτες κέφι, νιάτα, ομορφιά και λουλουδοπόλεμο υπόσχονται ο Πάνος Καλίδης, ο Κωνστναντίνος Αργυρός και η Στέλλα Καλλή στο νυχτερινό κέντρο «VOX»όπου εμφανίζονται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Συνάδελφοι, συνεργάτες και αγαπημένοι φίλοι, κατακλύζουν το VOX τιμώντας τους καλλιτέχνες με την παρουσία τους και αποθεώνοντας τους με πολλά λουλούδια και χειροκροτήματα! Μεταξύ αυτών o Κώστας Καραφώτης βρέθηκε στο VOX, απόλαυσε το πρόγραμμα και όταν του ζητήθηκε δε δίστασε να «χαρίσει» κι αυτός ένα τραγούδι.

Ακόμα στο VOX βρέθηκαν o Μέμος Μπεγνής και ο Δημήτρης Βλάχος με τη θεατρική τους παρέα, το σκηνοθέτη Πάνο Αμαραντίδη, τη Χριστίνα Πομόνη και τηΣτέργια Μιχαήλου, λίγο πριν από τη δική τους πρεμιέρα στο TAS, διασκέδασαν με την ψυχή τους. Κι όταν το κέφι κορυφώθηκε ο Μέμος Μπεγνής πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε το «Δεν θα ξαναγαπήσω» του Στέλιου Καζαντζίδη.

Ανάμεσα στους επώνυμους που διασκέδασαν στο VOX ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, η Βαλάντω, ο Νικηφόρος που τραγούδησε το «Δε Φεύγω» του Μιχάλη Χατζηγιάννη, και η Μαριάντα Πιερίδη που κατέπληξε τους πάντες με το αργό της τσιφτετέλι!

Οι τρεις καλλιτέχνες με το κέφι, τη ζωντάνια και το πρόγραμμά τους ξεσηκώνουν το κοινό που χορεύει όλο το βράδυ και επιδίδεται σε τρελό λουλουδοπόλεμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Μια παρέα που με όπλο το καλό λαϊκό τραγούδι και τη φρεσκάδα του νεαρού της ηλικίας είναι ότι πιο κεφάτο έχετε ζήσει μέχρι σήμερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...