Κυριακή, 22 Μαΐου 2011

Ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ έχει «Fantasia»

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ - ΕΛ. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Το «Fantasia» (πρώην Show center) υποδέχτηκε το καλοκαίρι με τον Νίκο Βέρτη που ξεκίνησε τις εμφανίσεις του με ένα δυναμικό come back μετά από 3 χρόνια απουσίας του από την παραλιακή για να ταράξει ξανά τα νερά της διάσημης λεωφόρου, σφραγίζοντας έτσι τα βράδια της νυχτερινής μας διασκέδασης!

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο κατάμεστο νυχτερινό κέντρο «Fantasia», ένα σχήμα που έχει μαγέψει το κοινό της Αθήνας, ο Νίκος Βέρτης και η παρέα του, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο Στέφανος Δημοσθένους, η Χριστίνα S και η Ελευθερία Ελευθερίου ανεβάζουν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη με ένα κεφάτο και εκρηκτικό λαϊκό πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων.

Με αγαπημένες γνωστές χορευτικές και ερωτικές επιτυχίες, με λαϊκά τραγούδια του χθες και του σήμερα και με μοναδικό στόχο την απόλυτη διασκέδαση ο Νίκος Βέρτης καθηλώνει με την ερμηνεία του και δίνει κυριολεκτικά τον καλύτερό του εαυτό. Συνάδελφοι, συνεργάτες, αγαπημένοι φίλοι, αλλά και πολλοί θαυμαστές του κατακλύζουν το «Fantasia» κάθε βράδυ τιμώντας τον με την παρουσία τους και αποθεώνοντας τον με πολλά λουλούδια και χειροκροτήματα!
ΚΩΝ. ΚΑΖΑΚΟΣ - ΙΩΑΝ. ΜΑΡΤΖΟΥΚΟΥ
Ο Νίκος Βέρτης, με μεγάλες επιτυχίες στο δυναμικό του, επέστρεψε ανανεωμένος παρουσιάζοντάς το πρώτο του single με τίτλο «Είμαι Μαζί σου» ένα άκρως ερωτικό τραγούδι - προάγγελος της καινούργιας του δισκογραφικής δουλειάς που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Ο Νικος Βέρτης κατάφερε να εντυπωσιάσει από την πρώτη κιόλας του εμφάνιση με όπλα του την μαγευτική φωνή του, την εντυπωσιακή του παρουσία αλλά και τη μοναδική του ικανότητα να ξεσηκώνει το κοινό!

Φέτος το καλοκαίρι ο Νικος Βέρτης με «Fantasia» μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου…

Fantasia (πρώην Show center)
Λ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό
Τηλ. κρατήσεων: 210-8940302, 210-8940203 Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...