Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011

«ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΚΟΕΛΙΟ…»

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος καλεσμένων πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Αθηνά  η επίσημη πρεμιέρα της επιτυχημένης θεατρικής παράστασης «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του», μια παράσταση που έχει ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, με πρωταγωνιστές τον Αλέξανδρο Ρήγα και την Εβελίνα Παπούλια.

Μία ξεκαρδιστική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα – Δημήτρη Αποστόλου εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα «Ο Αλχημιστής» του Πάολο Κοέλιο .

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο Αλέξανδρος Ρήγας-Εβελίνα Παπούλια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που ήρθε να τους απολάυσει. Το παρών έδωσαν πολλά γνωστά ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο, εκπρόσωποι της τέχνης και του θεάτρου, φίλοι και συνεργάτες όπως η Δέσποινα Βανδή, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η Ματθίλδη Μαγγίρα, η Πηγή Δεβετζή, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Μαρία Σταματέρη, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Νίκος Παπαδάκης, η Έμη Λιβανίου, η Σίσσυ Φειδά, η Κατερίνα Τσάβαλου, ο Νίκος Μίχας, η Σόφη Πασχάλη, η Κατερίνα Διδασκάλου, η Φλώρα Θεοδώρου, η Μαργαρίτα Δρούτσα, ο Νίκος Ευταξίας, η Μαρία Ανδρούτσου, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Γιώργος Βάλαρης, η Νίκη Σερέτη κ.α.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...