Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011

Η ΑΝΕΚ LINES ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα κρητικών σωματείων

Ο Υπουργός Γιάννης Διαμαντίδης κόβει την πίτα
 Για μία ακόμα φορά η ANEK LINES πρόθυμα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα κρητικών σωματείων και φορέων του τόπου και φιλοξένησε στα πλοία της σημαντικές εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα :

Εκατοντάδες Κρήσσες, Κρήτες, και φίλοι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων κατέκλυσαν, την Κυριακή 16/1, στο λιμάνι του Πειραιά, το πλοίο ΚΡΗΤΗ ΙΙ, της ΑΝΕΚ LINES, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου.

Ο Aντιπρόεδρος της ΠΟΚΣ, κ. Αντώνης Κλαουράκης καλωσόρισε τους παριστάμενους, ευχαρίστησε την ΑΝΕΚ LINES για την φιλοξενία και την αρωγή της στο ημερολόγιο της Ομοσπονδίας για το 2011 με τίτλο: «Ιχνηλατώντας την Κρητική Παράδοση στο χθες και το σήμερα» και ευχήθηκε για το νέο έτος. 

H ΠΟΚΣ τίμησε τον πλοίαρχο του «ΚΡΗΤΗ ΙΙ» Χαρ.Πετρά
Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των πολιτικών και των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων, οι οποίοι σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά και συνεχάρησαν την Ομοσπονδία για τις προσπάθειες που καταβάλει να κρατήσει ζωντανή την ιστορία της Κρήτης.

Στην συνέχεια επίσημοι και παρευρισκόμενοι, υπό τους ήχους της κρητικής μουσικής του λυράρη Μιχάλη Αλεφαντινού, απόλαυσαν το παραδοσιακό πιλάφι, και τα πλούσια εδέσματα που προσέφερε η ΑΝΕΚ στα πλαίσια της πατροπαράδοτης Κρητικής Φιλοξενίας.

Επίσης, την ΑΝΕΚ LINES επέλεξε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του την Κυριακή 16/1 στο πλοίο «ΚΡΗΤΗ Ι», στο λιμάνι του Ηρακλείου και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ηρακλείου.

Εκπρόσωποι της Εκκλησίας, του πολιτικού χώρου, της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολλοί φίλοι των Προσκόπων απόλαυσαν την φιλοξενία της ANEK LINES, ανταλλάσοντας ευχές, με κέφι και τονίζοντας την αξία της προσφοράς, δεδομένου ότι το 2011 είναι έτος Εθελοντισμού.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...