Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

Για ποιόν χτυπά η ...Cabana ;

O Ι.  Μαρινάκης με την αγαπημένη του Χρύσα Καλπάκη

Σε στέκι επωνύμων μετατρέπετε κάθε μέρα το La Cabana… έχοντας κερδίσει πολλούς φίλους από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο όπου το έχουν εντάξει πλέον στις καθημερινές τους εξόδους.

Πριν λίγες μέρες επισκέφτηκε το La Cabana η Μαρία Μπεκατώρου όπου απόλαυσε το φαγητό της με καλούς φίλους αλλά και η Κερασία Κούη που γιόρτασε τα γενέθλια της μαζί με αγαπημένους φίλους.

Ανάμεσά τους ο Ιωσήφ Μαρινάκης μαζί με την αγαπημένη του Χρύσα Καλπάκη, ο Δούκας Χατζηδούκας, ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την Ιωάννα Μαρτζούκου, ο Σταμάτης Πατρώνης, και ο Νίκος Κούλης.
O Κων. Καζάκος με την Ιωάννα Μαρτζούκου

Μοναδικά όμως είναι και τα πάρτι που διοργανώνονται κάθε Παρασκευή λίγο μετά τις 22.00 παρέα με το συγκρότημα V4Valentina να ξεσηκώνει το κοινό.

Στην ακτή Αλίμου, στον χώρο του πρώην ble, το La Cabana σας περιμένει σε έναν all day αισθησιακό και φιλικό χώρο συνδυάζοντας απόλυτα την θέα του γαλάζιου της ακτής Αλίμου με τις μοναδικές minimal Ιταλικές και μεσογειακές γεύσεις... μετατρέποντας την καθημερινότητα σας σε... ΑΠΟΛΑΥΣΗ!

Το νέο menu του εστιατορίου έχει επιμεληθεί ο executive chef Χρήστος Τζιέρας με τον Ιταλό chef Bruno, οι οποίοι αφού παρακολούθησαν επί 1 μήνα όλα τα στάδια παρασκευής πίτσας στην Ιταλία πλάι σε καταξιωμένους chef Πίτσας (pizzaiolo) σας προτείνουν μια μεγάλη ποικιλία πίτσας σε λεπτή ζύμη με κρούστα συνδυασμένη με minimal επιλογή υλικών φέρνοντας... την Ιταλία στο πιάτο σας!

Το menu, εκτός από την μοναδική Ιταλική πίτσα, πλαισιώνεται από δημιουργικές Ιταλικές και μεσογειακές γεύσεις σε πολύ προσιτές τιμές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...