Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010

Η Θράκη στη σύγχρονη συγκυρία

Ο Απόστολος Κακλαμάνης και ο Γιώργος Λεκάκης
Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η εκδήλωση με θέμα: «Η Θράκη στη σύγχρονη συγκυρία» που διοργάνωσαν ο Δήμος Ιλίου και η Πανθρακική Ομοσπονδία Νοτίου Ελλάδος (ΠΑ.Ο.Ν.Ε.), στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Ιλίου. Η εκδήλωση περιελάμβανε ομιλία του δρ. Διεθνούς Δικαίου κ. Σταμάτη Γεωργούλη με θέμα «Η Θράκη στη σύγχρονη συγκυρία», παρουσίαση του ντοκυμανταίρ «Οδοιπορικό στη Θράκη» του συγγραφέα-λαογράφου και δημοσιογράφου κ. Γιώργου Λεκάκη και χορούς και τραγούδια της Θράκης, από το χορευτικό συγκρότημα της ΠΑ.Ο.Ν.Ε.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νικόλαος Ζενέτος, η Πρόεδρος της ΠΑ.Ο.Ν.Ε. κ. Άννα Πεντιφράγκα-Καραβία, καθώς και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Απόστολος Κακλαμάνης. Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε από την Θρακιώτισσα ηθοποιό κ. Γενοβέφα Κτενίδου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος Θρακιωτών και όχι μόνον, Πρόεδροι και Δ.Σ. Συλλόγων της Θράκης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ιλίου. Τέλος, η Πανθρακική Ομοσπονδία απένειμε τιμητική πλακέττα στον Δήμαρχο Ιλίου.

Η εκδήλωση υπήρξε πολύ επιτυχημένη, το κοινό χειροκρότησε θερμά τους ομιλητές, τους διοργανωτές και τους χορευτές του συγκροτήματος. Ακολούθησε μικρή δεξίωση με θρακιώτικα γλυκά, τα οποία ευγενώς προσέφερε το ζαχαροπλαστείο «ΝΕΝΤΙΜ» από την Κομοτηνή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...