Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

Έκανε... ρεπορτάζ για τη νίκη της !

Ντιάνα Ποθητού, Ν Δενδράκης Τ. Μπινιάρης
Με ένα “τρικούβερτο” ελληνικό γλέντι η Ντιάνα Ποθητού έκανε “ρεπορτάζ” για την μεγάλη νίκη της στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ομορφιάς "Mrs Universe" που πραγματοποιήθηκε στην Λιθουανία. Η Ντιάνα, κατέκτησε την δεύτερη θέση στον κόσμο μια και η sexy mamma κατέβηκε με την ελληνική σημαία και κέρδισε τον τίτλο της Α' Αναπληρωματικής.

Στο “Ρεπορτάζ” του Τάκη Μπινιάρη, κάλεσε τους φίλους και τους ανθρώπους που την στήριξαν και την στηρίζουν για να γιορτάσει μαζί τους την μεγάλη επιτυχία.

Η νικήτρια του διαγωνισμού "Miss Europe Face" επιλέχθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό Υποστήριξης Γυναικών WIN Foundation για να μας εκπροσωπήσει πέρυσι στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ομορφιάς "Mrs Globe 2009" και κατέκτησε τον τίτλο "The Spirit of the Globe".
Γιάννης Ρούσσος Παντ. Ξανθίδης, Ρενάτα Ιωάννου
Φέτος, πρόσθεσε το δεύτερο διεθνές beauty "τρόπαιο" στη συλλογή της. Μπορεί ο διαγωνισμός να είναι για τις παντρεμένες, πράγμα που κάνει πολλούς να σκέφτονται ότι οι νικήτριες αφιερώνουν τα στέμματα τους στα παιδιά τους, εκείνες όμως φέτος αγωνίστηκαν κατά του ανθρώπινου δουλεμπορίου.

Ο Τ. Μπινιάρης και η Α. Γεωργιάδη αφιέρωσαν τα τραγούδια τους στη Ντιάνα και την παρέα της. Μαζί της η Ελένη Φιλίνη, ο Κώστας Βεντσάνος, παρουσιαστής του Miss Europe Face που ανέδειξε τη Ντιάνα, ο Σταύρος Αλατάς, εκπρόσωπος του διαγωνισμού στην Ελλάδα, ο Ορέστης Γραμματόπουλος, η Ρένα Σερεμέτη, ηΚωνσταντίνα Καραγιάννη με τον Σπ. Καλαβρή, ο Γιάννης Ρούσσος, η Άντζι Νομικού, ο Πέτρος Βενιέρης, ο Παντ. Ξανθίδης, η Αλίνα και ο Βαγγέλης Τσουδερός, ο Κ. Χιονίδης, ο Ν. Δενδράκης κ.α.
Τ.Μπινιάρης, Α. Γεωργιάδη
Η ωραία Ντιάνα επέστρεψε με πλατύ χαμόγελο στην χώρα μας και μίλησε για τη νέα εμπειρία της. "Πρόκειται για διαγωνισμό ομορφιάς για τις μητέρες με όριο ηλικίας μέχρι 44 χρόνων. Το θέμα του διαγωνισμού ήταν ενάντια στην βία και το trafficking, το σωματεμπόριο. Καθημερινά μας παρακολουθούσε η επιτροπή γιατί μετρούσε το σύνολο. Συμμετείχαμε σε φόρουμ υπό την αιγίδα του υπουργείο Εξωτερικών της Λιθουανίας και αναφερθήκαμε στην εκμετάλλευση του ανθρώπου που έχει πάρει επικίνδυνες, ανεξέλεγκτες διαστάσεις", τονίζει και προσθέτει: "Η ομιλία μου θεωρήθηκε η καλύτερη και πιστεύω ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να πάρω το δεύτερο βραβείο".

Χαίρεται όμως για τη νίκη της για έναν ακόμα λόγο: "Ολες οι νικήτριες είμαστε πλέον επικεφαλής ομάδων κατά του σωματεμπορίου. Το δώρο μου είναι το στέμμα και ένα ποσό το οποίο θα διαθέσω στην ομάδα που θα ηγηθώ και θα είναι κατά του trafficking". Οσο για τον 9χρονο γιο της, τον μικρό Αγγαίο, όπως είναι φυσικό "πετάει" που η μαμά του έγινε "βασίλισσα της ομορφιάς"!

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι νύχτες στο “Ρεπορτάζ” είναι ξεχωριστές με το κέφι να συνδυάζεται με την μουσική ποιότητα, το καλό φαγητό και τις (ακόμη καλύτερες) τιμές: Με 15 ευρώ το άτομο, συν το ποτό, θα απολαύσετε ένα μοναδικό δείπνο ! Τις Κυριακές το πρόγραμμα θα ξεκινα από το μεσημέρι και θα κορυφώνεται το απόγευμα !

Music Bar Restaurant “Ρεπορτάζ” Τζιραίων 13 & Αθ. Διάκου, Αρχή Λ. Συγγρού, τηλ. 210 9245556

Ανοιχτά : Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο βράδι από τις 9 μ.μ. και Κυριακή από το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...